Marina Vidra pravo mesto za Vau jahtu
Marina „Vidra“ pruža sve usluge koje savremena marina treba da pruži svojim članovima. Na pontonima se nalaze boksovi pojedinačno za svaki čamac i svaki je snabdeven strujom i vodom. Ono što je najvažnije je to da su svi čamci dok su na vezu u marini OSIGURANI kod osiguravajuće kompanije "Dunav osiguranje a.d.o." od sledećih rizika: Snabdevanje gorivom, pranje čamaca, čuvarska služba, savremeni video nadzor (preko koga možete u svakom trenutku videti svoj čamac putem interneta na Vašem računaru), kontrola pristupa marini putem magnetnih kartica, protiv-požarno obezbeđenje, klupski bife, bežicni internet, i još mnogo toga čeka svakog ko ovde priveže svoj čamac. Svaki privez za čamac je koncipiran tako da pruži bezbedno privezište za svaku dimenziju čamca, a prilaz do samog plovila je usklađen sa potrebama vlasnika. U neposrednoj blizini marine nalazi se spust za čamce svih dimenzija.

Takođe, tokom cele godine, u marini „Vidra“ moguće je i iznajmljivanje jahti u turističke svrhe.

Poverite nama brigu o Vašem čamcu i budite sigurni da ćemo opravdati Vaša očekivanja, kao i da ćemo prihvatiti sve Vaše dobronamerne sugestije i predloge, na obostrano zadovoljstvo.Marina Vidra Vam pruža sledeće nautičke usluge:

Iznajmite  jahtu u Marini Vidra Sigurnosne kartice, video nadzor, čuvarska služba Praćenje u realnom vremenu putem kamere Priključak za struju i vodu na svakom vezu za čamac Privez za čamce, marina Vidra Novi Beograd